son dakika Ricardo Sa Pinto: “Gol atamayınca kazanamazsınız” haberleri,
Pinto, maçın akabinde düzenlenen basın toplantısında, maça yeterli başladıklarını ve ilk 15 dakikada çok fazla konuma girdiklerini söyledi.
Bu konumlardan en az birini gole çevirebilseler maçın çok farklı sonuçlanabilecek bir gayret olduğunu aktaran Pinto, şunları kaydetti:
“O değerlendiremediğimiz durumlardan sonra bir mühlet oyunun denetimini kaybettik. Devre ortasında, defansif açıdan neler yapmamız gerektiğini oyuncularıma anlattım. Zira Orgill, bilhassa savunmanın ardına atılan toplarda zaman vakit bizi soruna soktu. Rakip daima bizim kusurumuzu bekledi. İkinci yarı daha denetimli oynadık. İkinci yarı, top bizdeyken daha sabırlı oynayabilirdik ve son 20 metrede daha hakikat kararlar almalıydık. Birçok sefer kaleye geldik lakin Kevin (Mirallas) ile bulduğumuz kıymetli konumu gole çevirmeliydik. Bu kadar duruma girdiğimiz maçı kazanmalıydık. Oyuncularım kazanmayı çok istedi, çaba etti lakin tek eksik goldü. Gol atamayınca da kazanmazsınız. Futbolun tabiatında bu var.”
, futbol haberi, skor, sonucu kaç kaç bitti, maçı, maç, spor, gündem, yeni flaş haber, sondakika gs haberleri, galatasaray haberi