son dakika Trabzonspor’un Fenerbahçe’ye özel hazırlığı haberleri,
Teknik yönetici Abdullah Avcı, kadrosuna 2 gün müsaade verirken, derbi hazırlıkları bugün Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde başlayacak. Fırtına, ezeli rakibini devirip tam manasıyla şampiyonluk yarışına girmeyi hedefliyor.
Karadeniz grubu için bu maç tıpkı vakitte yeni bir rövanş manası taşıyor. O denli ki Bordo-Mavililer, ligin birinci yarısında Kadıköy’de oynanan müsabakada Fenerbahçe’ye 3-1’lik skorla mağlup olmuştu.
Meskeninde 3’te 3 yaptı
Abdullah Avcı idaresinde hesap kapatarak ilerleyen Trabzonspor; Beşiktaş, Denizli, Gaziantep ve Başakşehir’in akabinde Kanarya’yı da mağlup ederse, dönemin birinci devresinde takıldığı 5 kadrosu 2021’de yıkmış olacak. Karadeniz grubu, ezeli rakibiyle Akyazı’da oynadığı son 3 resmi maçın 3’ünü de kazandı.
, futbol haberi, skor, sonucu kaç kaç bitti, maçı, maç, spor, gündem, yeni flaş haber, sondakika gs haberleri, galatasaray haberi