son dakika Ömer Erdoğan: “İnancımız bizden hiç uzaklaşmadı” haberleri,
Erdoğan, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, saha içerisinde çok yanlışsız işler yaptıklarını belirtti.
Maç öncesi MKE Ankaragücü’nün hücum çizgisinin çok tesirli ve tehlikeli olduğunu tahlil ettiklerini aktaran Erdoğan, “Çalışmamıza ve tahlillerle göstermemize karşın gol yedik, 1-0 geriye düştük. Golü yiyene kadar rakibe rastgele bir konum vermedik. Büsbütün oyunun denetimi bizdeydi. Gol yedikten sonra oyun disiplininden kopmadan tıpkı ciddiyetle, motivasyonla devam ettik. Maçı çevireceğimize inancımız bizden hiç uzaklaşmadı. Gerçekten farklı bir formda yeniden oyunun denetimini ele geçirdik. Maçı 1-0’dan 4-1’e çevirdik.” diye konuştu.
Erdoğan, kendisi için çok hoş bir hafta olduğunu, kulübüyle kontratını 2 yıl uzatmasından memnunluk duyduğunu tabir etti.
Kulübe geldiği günden bu yana herkesin kendisine yardımcı olduğunu belirten Erdoğan, şunları kaydetti:
“Geldiğim günden beri burada taraftarlarımız olsun, idaremiz olsun, oyuncu grubu ve işçi olsun nitekim bize çok yardımcı oldu. Bize burada konutumuzda üzere hissettirdiler. Biz burayı çok sevdik. İnşallah bundan sonraki maçlarda bu başarılarımızın devamını getiririz. Uzun vadede inşallah bu kulübü çok daha yeterli yerlere getirmek bizler için de nasip olur.”
, futbol haberi, skor, sonucu kaç kaç bitti, maçı, maç, spor, gündem, yeni flaş haber, sondakika gs haberleri, galatasaray haberi